My photo
Bila otak dah penuh dengan benda yang nak ditulis.. Disini bermula nya karangan cerita yang panjang lebar..ngeh ngeh

Thursday, July 7, 2011

new meow yang super duper bulat

salam...

kalu nak tahu before ni dalam entry sebelum ney aku ada cerita pasal my meow yang mati. klik sin untuk entry, semalam dalam pkul 10 kakak aku balik..so malas la nak kuar..lpak dalam blik smbil tngok cter hantu..knon berani la tngok cerita hantu malam2..padahal mata ttup ngan bantal..anyway, tiba2 my mom masuk bilik & panggil suruh kuar jap...kuar la dengan malas2..the tiba2 ada nampak bnda hitam yang sngat chumel & bulat ngah jalan2...KUCING YANG BULAT!!..aaaaaaaaa...sngat chumel

terus pluk & cubit..hahaha..mker takut..sngat chumel...so dah dapat pnganti untuk eppy..walaupown tak sama warna tapi its ok la.. at least ada la gak meow nak bwak tido skali...huhuhu..

kena pegang coz dier susah nak dok diam
pandang la sini..malu2 plak
tengok betapa pemalunya dier..erghhh
beliau sngat lapar...
minum tanpa memandang kiri kanan
kucing dekat blakang 2 rasa terpinggir...hehehe
kami ttp sayang kamu mellow
"saya tak nak pandang camera"
"no camera please"
si bulat saya
start bertatih
 still belum ada nama..rasanya nama apa yang sesuai... any suggestion??

4 comments:

  1. kasi nama Jibek. sedap tak? lalal

    ReplyDelete
  2. hahahaha...ok la dari abu kan...

    ReplyDelete
  3. kalu dier buat mker takut lagi chumel..dengar tapak kaki kita dekat dier pown takot..hahaha

    ReplyDelete