My photo
Bila otak dah penuh dengan benda yang nak ditulis.. Disini bermula nya karangan cerita yang panjang lebar..ngeh ngeh

Sunday, August 21, 2011

last day with Sayunk at Gulflink





last friday--->tiba2 teringat lagu rabecca black..anyway,my sayunk cik asma yang selama 5 bulan sudi menjadi teman yang selalu berada di sisi..balik sama,pergi sama..huhuhu..nak nangis...

but its ok..now saya dah ada penganti..(cepat tak) hehehe..kawan skola yang chumel...cik intan..hehehe..apapown i will miss you asma...tmbah2 bila dengar lagu tema Gulflink...BALING!!!

now,dah jarang nak dengar dier bersin yang agak pelik..hehe..jarang dah dengar dier gelak..dier mara (sometime la not at all time)...seram gak la bila tngok dier mara...haiyaa..

kita still boleh jumpa tapi bukan slalu..huhuhu...tmbah2 sab2 dier kerja walaupown half day<--------ayat saja bagi sakit hati..






taraaaa, ada beberapa pic bersama kamoooo...huhuhhu

at McDonald...2 2 mengidam nak makan ice cream..:)
orang sibuk karok,kitaorang sibuk bergambar
McDonald lagi...hehehe..ney la tmpat paling up kat rawang...
lalalala
yang tngah 2 la intan..wee~~
bersiap nak g menerjah kenduri kawin
so ney ada beberapa pic yang kami ambik ( asma yang ambik...saya curik dari blog dier jew ) pada jumaat yang lalu..nak lebih bnyak pic..sila la terjah ke blog dier..tekan sini~~~

our shoessss
sorang lagi saja sorak kaki
~~~~
aksi mengada di tangga KTM
pown boleh
baju kita sama warna la asma..yeay!
cik wani~~
baju or saya yang gemok???


pilih menu
pic dengan intan tak de...coz dier buzy memilih kek..hehehe...lagi pown budak 2 memang suka min lari2...
hyper bebenar

yea dah kuar pic pompuan konon chumel..hahahaha
krdt to Asma...~~~
XOXO

Monday, August 15, 2011

Perasaan jew tuuu~~






hari ni rasa sngat2 terharu because ada orang sudi nak baca & singgah kat blog aku yang tak berapa nak chumel ney..huhuhu..terharu sngat..& thanx coz sudi jadi my follower..

blog aku ney memang jadi tmpat luahan hati...itu la guna nya blog kan..tapi yang aku pelik kenapa ada orang yang kadang2 tu terasa dengan apa yang aku kata..rasanya tak mention pown dier...tak terpikir pown nak cakap or buat story pasal dier...tapi emo sangat smpai nak balas balik..erm..musykil..sapa salah skarang...

yang paling tak tahan siap balas sebijik2..erm..nampak sngat la...dah buat salah memang terasa kan..its ok..saya tak maksudkan awak pown..jangan la cepat melatah sngat..





Friday, August 12, 2011

sikap kebudak-budakan





hari ni tangan aku rajin nak menaip pulak..kata sayang blog,kna la update slalu..yeay!!

anyway,hari ini aku nak story pasal sikap orang yang agak berumur tapi pemikiran still macam budak2..tak matured langsung..suruh kita jadi matured tapi dier?..matured sngat kew??

kalu tak suka someone tuu,tak perlu la nak maki2 dalam FB,tak payah la nak meluahkan semua rasa yang terpendam dengan mengeluarkan kata2 kesat..then tak perlu la nak block2 orang..feymes sngat kew???
part yang paling best siap mention nama..haiya...

entah la,susah nak faham perangai orang ney..nak kata muda rasanya umo lagi tua dari aku...tak pe la..
tak kisah pown..ko ada kew tak de hidup aku berjalan macam biasa...

just nak nasihatkan,lain kali bila nak nasihat orang,cermin diri tu dulu yea...no one is perfect dear..

Wednesday, August 10, 2011

Captain America: The First Avenger~~

entah knapa minggu ni semua benda aku nak buat tertangguh2...termasuk nak wat post ney...mungkin kerana ketandusan idea kowt..biasa la puasa2 ney otak fkir bnda lain..
ksian blog aku ney..huhuhu...skunk kena rajin skit update... 
anyway, sabtu lepas aku menterjah mid valley lagi..berangan2 nak tngok captain america..nasib baik still ada tiket..nak tngok 3D gak..tak nak kalah...cerita dier kira gempak la...bnyak kali gak la aku terlompat dari tmpat duduk..bukan seram,tapi sebab bunyi latar belakang yang sngat kuat...


cerita ini mengisahkan tentang seorang remaja yang bernama Steve Rogers yang bnyak kali nak try nak masok army..tapi sebab dier terlalu skinny..so bnyak kali kna reject..tapi dier tak pernah ptus asa..so akhirnya,ada sorang saintis amik dier untuk dibuat eksperimen..


nak dipendek kan cerita,eksperimen tu berjaya..dari mcam ni
 
terus jadi macama ni..amacam gagah gila kan...muscle dier..perghhh..kurus amalan puasa aku
dier memberanikan diri untuk masok ke dalam kawasan Red skull untuk selamatkan kawan baik dier,Bucky yang telah ditangkap oleh orang red skull..
BUCKY!!
ini plak red skull yang sama gak mengunakan eksperimen mcam si steve..tapi oleh kerana dier jahat,thats why la jadi buruk cam ni...
nak tahu ending dier,kna la tngok sendiri..dah citer tak best la kan..
Hero yang kacak..wee~~
heroin yang otai & chantek


last but not list..thanx to my friend yang blnja tngok wayang buat kali ke -2

Tuesday, August 9, 2011

Anniversary ku

dah lama tak mengupdate blog...pnat tadi g bersihkan sawang..huh!!...dah lama tak post so skrang mula la nak post benda ngada2...

ada plak aku kisah..hahahaha..semalam 9 August 2011, saya dengan Mr ibrahim kesayangan saya dah masok tahun yang ke 3..wah macam senior year plak..hahaha..dah 3 tahun bersama...-------->mker happy!!

so,semalam berbuka bersama & tak taw la naper dier jadi so romantic..mengeluarkan ayat2 jiwang yang boleh bagi saya cair time tuu gakkk...weee~~~

dapat makan besar free + baju raya + bunga..waaaaaa....thanx sayang..i suka sangat...thanx for everthing..thanx sngat coz sudi jaga saya yang memang mengada2 + kuat jealous + hyper + kuat menangis...

SUMPAH I SAYANG YOUUUUU  




walaupown sekuntum tetap nak tunjuk bnyak2 kali..hahaha...susah betul nak dapatkan bunga dari mamat ney..haiya

last day dekat kolej
sayunk!!
hope hubungan kita akan smpai ke jinjang pelamin..aminnnn

Wordless Wednesday #07

Wordless Wednesday #07 - Yummy Cake for Berbuka
sajew nak large kan image~~

Tuesday, August 2, 2011