My photo
Bila otak dah penuh dengan benda yang nak ditulis.. Disini bermula nya karangan cerita yang panjang lebar..ngeh ngeh

Thursday, October 27, 2011

When Time Turned Into Currency

Aku tak habis2 ngan wayang...kisah plak kan..dah ada orang sudi nak bayar..tak kan tak nak ikot...tuu nama dier tolak rezeki..ingat harga tiket murah...kalu hari biasa ok lah..ney cuti am kowt..1 tiket dah berapa hinggit (orang kedekut memang cam ney)..*sighns

Semalam orang Sambut Diwali, aku pown sambot..but kat wayang jew la..hohoho..Ingat nak tengok citer paranormal activity 3..tapi member tengok In Time dah kuar terus g kaunter bli tiket...eh tak tnya aku pown aku nak tengok citer tu kew tak..halaaaaaaaaa ( tengok demand,dah la tiket orang yang belanja,banyak songeh plak kan)

Citer ney sepatutnya release on 27 September..tapi tak sangka plak release awal..apa lagi bantai tengok jew la...best gak citer dier...

try korang bayangkan,nyawa korang depends on time...if masa korang habis,tamat la riwayat korang..so citer ney mengajar kita menghargai tiap masa yang ada..masa itu sangat berharga ok!!..sob sob

Amanda Seyfried

Justin timberlake
Smart la!!
dalam gelap leh guna lampu kat tangan tu sebagai cahaya

Adegan paling banyak dalam movie ney...
main lari2...yew la kan masa 2 nyawa diorang
habis masa habis la diorang
Dalam citer ney ,Will salas(justin) terpaksa menculik anak orang kaya ,Olivia Wilde (amanda) untuk terus survive...tapi Akhirnya masa Olivie pown dah kena rompak..sapa tak nak hidup sedekad...bayangkan macam mana diorang nak hidup dengan hanya ada masa 4 jam...Korang kna tengok if nak taw ending dier..sama ada will salas & Olivia ney akan terus dapat survive kew tak...Citer ney mmg bikin nebes la...kecuakan tahap maksimum k..haish!!

1 more thing yang agak best...bila masa diorang dah start bergerak...diorang tak akan berubah dah...so nothing will change even muka..if muda,muda selamanya walaupown umo dah beratus tahun..unbelievable~~

Jom tengok trailer dier!!

XOXO

Shahidayaacob


2 comments:

  1. Wahh . cambest je !

    ReplyDelete
  2. yesss..best kowt citer ney..kna g terjah wayang..XD

    ReplyDelete