My photo
Bila otak dah penuh dengan benda yang nak ditulis.. Disini bermula nya karangan cerita yang panjang lebar..ngeh ngeh

Sunday, September 9, 2012

Sesi Mengemok kan Badan!! fuhhhh

Nama entry dah macam menyeramkan..gulp...

Tapi hakikatnya memang betoi.. Masa puasa berat badan turun 5 kilo..Time raya terus naik 2 kilo..Walupown 2 kilo, tapi taw tak betapa seksanya nak turunkan 2 kilo tuuu... Dia akan ketara kat pipi.. tang perut tak yah cakap la, dah cover macam mana pown akan menyerlah gak 'keanggunan' dia. =.=


Jumaat malam mengemok kan badan di Steamboat Che Kiah..memang terbaik lah. Murah pown murah, 18.80 per person, kalu tak silap lah..termasuk air sekali yea..hehe.. then makan sampai tak boleh bangun, Sampai pak cik kedai tanya...Ni boleh bangun kea tak..hak hak..

On the same time rasa happy sangat coz my yemmm, cik sheryn dah mula berhijab.. Sangat sumel & ayu awak sayangg. Alhamdulilah..

Muka lepas balik kerja
Konan ayu, hakikat minyak dok letup2..dok tahan tangan dari kena minyak..Sekian


Habis makan dalam pukul 9 lebih, then lepak rumah wani, di hidangkan dengan Ferraro Roche plak...gulp... Ok malam tu naik 1 kilo..hak hak

Apa2 pown, nak wish Gud luck to Wani yang akan continue her study kat UITM Shah Alam. To all my yeemmm, I LOVE YOU!! Sumpah tak tipuuuu...

Hari ahad plak, kami menyerang rumah Cik Tasya yang kecik molek ni. Kami bila berjumpa tak sah kalu tak amek gambar.. So dalam beberapa jam berlambak gambar kitaorang dah berjaya snap.. lepas makan lagi gagah la bergambar kan..Perut dah kenyang kan??

Dan dalam2 banyak gambar tu memang aku jew yang akan merosak kan gambar..haha..sorry korang.. rasa seronok plak wat muka aneh2..

Muka 'saka'.. Muncul tanpa di sangka..
Ok pic yang seterusnya berjaya kawal mimik muka..Kowt la..

adik & kakak..lalala
Muka dilabel sebagai kakak tiri..erkkkk
Our Family Portrait
To intan, Welcome to our crazy familyzz..yes!!
Vespa photoshoot

Ksian intan, Hope tak takot nak hangout ngan kami lagi, hehe.. Kami semua memang cam ni, tapi hati baik..Sangat!!!

2008-2012
Fasyalyshira, Wish kita akan bersama walaupown 2 orang akan menamatkan zaman bujang diorang tahun ni. Memang rasa sedih & nak nangis, Tapi nangis coz happy sngat2..

Next tak taw la giliran sapa plak kan..between tsya, faha & shida...haish..ok bye~~

Tahan nafasa sambil mengawal pipi

XOXO
Shahidayaacob

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete