My photo
Bila otak dah penuh dengan benda yang nak ditulis.. Disini bermula nya karangan cerita yang panjang lebar..ngeh ngeh

Wednesday, February 6, 2013

Diner & Dance 2013

Alhamdulilah still bernafas & Berjaya mengagahkan jari menulis.. Sekian lama asyik tertangguh nak singgah blog sendiri.. Blog orang rajin mata ni jalan2 membaca. Tu yang Pelik & Aneh. T down blog sendiri kew apa.. =.=

Tahun 2013 aku diserikan dengan rezeki allah yang melimpah ruah.. Terima kasih atas nikmat mu ya allah..Dugaan yang datang adalah untuk aku belajar dari kesilapan & menjadi lebih matang. Rezeki yang datang adalah untuk aku belajar bersyukur.

Ok, Alkisah pada 19,20 & 21hb January 2013, 3 hari berkampung di genting highlands. Semua sponsor ok.. Amin2.. Pergi atas tu bawak badan & baju jew la..Kalu boleh dress pown nak disponsor.. Tu nama dia bagi peha nak buku lali..hehe.. Makan Pown disediakan, Melampau sangat lah.. nama pown diner ..Boleh makan sampai rasa nak muntah la wa cakap lu.. *Eh shida sopan skit... MAAF..huhuhu

1st day, Start dengan our yearly event D&D.. Malam yang penuh dengan gemilang.. So semua kena pakai casual yea.. Nak pakai dress sampai kena pijak amat dialu2kan..







Gambar yang berjaya di snap sebelum masuk dewan.. Haaa Gitewww
Malam tu kami dihiburkan dengan persembahan Faizal Tahir & Shila Amzah. Fuhh memang 1st time dengan suara life diorang & kenapa Faizal tahir ni hensem sangat..huhu..

Habis Malam Diner & Dance. Balik bilik & Tido sebab esok kena wat senaman pagi.. Senaman suara sila.. Ho Ho

2nd day, Masa untuk Theme Park.. Outdoor & Indoor kowt.. Sila main sampai bengkak.. YEAY!!!
Oleh kerana x nak ada yang terpisah dari group 2 yang diwajibkan pakai baju sama.. Chumel kan?? hehe. Dapat lagi baju Free.. hoho..Rasa macam pergi rombongan sekolah. Ha bukan selalu leh rasa muda.. Gitewww

Muka kala di pagi hari + Muka bangun lambat

Leh bayangkan tak sejuk dia macam mana
Sekarang Flying coaster FREE!!
Paling Gempak!!! Try main tak tutup mata
bnda wajib kena main...
Cork Screw untuk mengeringkan baju kami yang basah pas main sungai rejang.. Awesome
Tak banyak gambar sebab rushing. Yea la nak try semua benda. Masa terhad plak. huhu.. Alhamdulilah sempat try semua game. Thats why senua balik bilik untuk bersiap sambil mengigil & tanpa suara. Penat sangat menyumbangkan vokal paling mantap masa mencuba semua game yang boleh bagi sakit jantung.. hahaha

Sejam juga lah bersiap untuk our BON BON 70's.. Fuhhh.. Siap campak2 eyeshadow terus gerak turun pergi dewan. Dengan kaki ala2 itik baru lepas jatuh tersungkur tersepak batu, gagah kan diri untuk berdiri & senyum ambik gambar.. Hoho

Make up main campak2..
Walaupown cahaya suam2 kuku,, still gagah bergambar

Gempak gila setup dia.. huhu
ok Jealous ngan costumes MQ

Setel sudah 2 hari dengan event yang sangat HIGH!!.. Time untuk balik & rest kan kaki yang telah dibelasah guna untuk 1 hari tanpa henti. Terima Kasih Kaki Ku.. tanpa mu aku tak berjalan weyyy..

BALIK!!
 Last day, pas turun jew Genting terus demam.. huhu.. Perubahan cuaca gila ketara.. Masa drive turun dapat rasa telinga, muka panas.. Terus tukar suruh orang lain bawak.. Nasib ko lah.. Haha.. Macam alasan tak nak drive jew.. =.=

P/S: banyak lagi  gambar, tapi malas nak upload semua.. hahaha..bengkak mata menelaah gambar satu per satu.. huhuhu..ni pown dah bernanah mata... ngeeee




1 comment: