My photo
Bila otak dah penuh dengan benda yang nak ditulis.. Disini bermula nya karangan cerita yang panjang lebar..ngeh ngeh

Sunday, June 26, 2011

kenduri + makan + mengedik~~ part 2

seperti yang dijanjikan...part 2..ini semua pic kami...lpas member adik balik, kami pulak bermaharaja..hahaha..thanx to my sister (kakak kila) coz sudi amik kan gambar & layan karenah kami yang mmg hyper & sngat hapy + ceria..

bila dah selesai menjamah semua makanan,mula la sessi bergambar..mmg pantang nampak camera...sorry la i tak pkai baju kurung..hehe..lpas tolong mama berpeluh2..malas plak nak tukar baju kurung..nati lagi berpeluh..huhu..sorry la kalu ada bau yang tak menyenangkan..hehe

lenguh tngan berpaut kat wanie..tinggi towl dier...aiyark..
free style la konon..
naper korang tutup hidung??..saya busuk erk..
mker saya over excted..yang lain ayu jew..jealous nok..
candid!!!
love!!
posisi yang sama..lalala
mker knyang...huhu
then kitaorang berlari berkejaran plak dekat tasik country homes..kitaorang bergambar secara laju - laju coz dah dekat nak senja..anak dara tak elok balik magrib2..hehehe..walaupown secara laju- laju..tapi agak bnyak jugak la gambar yang diperolehi..

cara amek gambar yang paling chumel
kaki dibengkok kan sebelah..
terasa mker saya paling besar...nasib baik tak nampak jeje (jerawat)

di kejauhan...camera woman kna tinggal..hahaha
yea intan nampak same tinggi ngan kami..suka2
terserlah ketinggian mu

really loves this photo..maybe pokok yang ala2 nak hidup 2 kowt..
so pic ney nampak macam something2

kawan2 ku yang gojes & paling disayangi...
sayang kamu smpai mati...(jiwang)

4 comments:

  1. bhahaha, saye paling kurus yeayy~! xD

    ReplyDelete
  2. hehehe..mama shida ckap asma makin chumel..wehuuu

    ReplyDelete
  3. uit!!...sapa cakap...

    semua ayu + chumel pkai baju kurung..saya jew y plik!

    ReplyDelete